Veilig de winter door met een professionele zoutstrooier

Getrokken zoutstrooierComunal Equipment is gespecialiseerd in de verkoop van professionele zoutstrooier en winterdienst materiaal voor de gladheidsbestrijding in Nederland en België. Onze strooiers vinden hun weg naar overheden, hoveniers en andere organisaties die bewust kiezen voor kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in de levering van zoutstrooiers en gladheidsbestrijdingsmateriaal kunnen wij u goed adviseren over de juiste strooier voor uw werkzaamheden. Neem vrijblijvende contact met ons op. Wij helpen u graag veilig de winter door!

Al onze zoutstrooiers zijn bestand tegen de corroderende werking van zout en zijn eenvoudig te bedienen.

Overzicht zoutstrooiers

Getrokken zoutstrooier voor alle voertuigen

Getrokken zoutstrooiers kunnen gebruikt worden met meerdere voertuigen. Zou kunnen de wielaangedreven strooiers worden aangekoppeld aan ieder voertuig zoals een auto, quad, UTV, heftruck etc..

Met capaciteiten van 120 kg tot 500 kg kunnen deze strooiers worden ingezet om parkeer- en bedrijfsterreinen ijsvrij te houden. Daarnaast zijn de GDS zoutstrooiers door de geringe breedte en professionele transportband ideaal om ingezet te worden als zoutstrooier voor fietspaden.

Voor professionele gladheidsbestrijders die meerdere of grotere terreinen moeten strooien is de PDS serie die ideale zoutstrooier. Door de eigen aandrijving door een betrouwbare Honda motor en eenvoudige bediening kan iedere terrein snel ijsvrij worden gemaakt.

aanhangerstrooierGetrokken zoutstrooiersAanhangstrooier

Opzetstrooier

Opzetstrooiers kunnen eenvoudig in de laadbak van een pick-up of 4×4 worden gezet. Door de eigen aandrijving is het mogelijk om ook op moeilijk te bereiken plaatsen zout te strooien.

De PDS300 heeft de ideale afmetingen en gewicht om in de laadbak van bijvoorbeeld een Nissan Navara, Mitsubishi L200, VW Amorak etc.. gebruikt te worden Vanuit de cabine kan de gebruiker de strooiactie aan en uit zetten.

De PDS150 is ondanks zijn kleinere afmetingen een professionele strooier uitgerust met transportband en het unieke Logic schudsysteem zodat het zout niet vast kan komen te zitten.

Beide strooiers kunnen uiteraard ook op een aanhanger gemonteerd worden.
opzetstrooiersopzetstrooier pick-upstrooier laadbakstrooier pickupzoutstrooier laadbak

Zoutstrooier heftruck

Comunal heeft meerdere zoutstrooiers die gebruikt kunnen worden met een heftruck.

Veel bedrijven willen zelf zorgdragen voor gladheidsbestrijding op eigen fabrieks- en parkeer terrein en gebruiken daarvoor een heftruck.

De LDS120 en LDS240 strooiers zijn robuuste en zeer eenvoudig te bedienen zoutstrooiers. Opgebouwd uit corrosiebestendig materiaal zijn dit ideale strooiers met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Uniek in ons programma zijn de hydraulisch aangedreven strooiers voor heftrucks tot 7.5 ton! Door de hydraulische aandrijving is er een spreidpatroon mogelijk van 1,5 tot 12 meter breed.

heftruck zoutstrooier  zoutstrooier heftruck heftruck strooier

 

Zoutstrooier voor quad en ATV

De speciaal ontwikkelde zoutstrooiers voor achter de quad of ATV zijn zeer goed bestand tegen zout.

De Logic LDS120DS is met zijn gegalvaniseerd frame, brede banden voor extra stabiliteit en opgebouwd uit RVS en kunststof materiaal de ideale zoutstrooier voor iedereen die met een quad aan gladheidsbestrijding wil doen.

Standaard uitgerust met deksel en vrijloop kan deze strooier al op lage snelheid breed strooien.

Door de in hoogte verstelbare trekboom uiteraard ook te gebruiken als zoutstrooier voor achter een tractor, auto of minitrekker.

zoutstrooier quadzoutstrooier atv quadquadstrooier zout

Meer weten over onze zoutstrooiers en winterdienstmateriaal?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek www.zoutstrooier.com