Neem contact op

Logic MSP120W ProSweep bladveger voor sportvelden

Bladveger kunstgras velden

Logic MSP120W ProSweep bladveger voor sportvelden

Bijna iedere sportvereniging krijgt ermee te maken. Bladruimen in de herfst! Het blad opruimen is niet alleen noodzakelijk voor het spelplezier, ook voor het onderhoud van de (kunst)grasmat is het aan te raden geregeld het blad te ruimen.

Met de MSP120W bladveger bieden wij een oplossing voor sportverenigingen. Deze veegmachine is door de nauwkeurige diepte instelling van de 4 veegbladen te gebruiken op verschillende ondergronden en kan zowel gebruikt worden op grasvelden, kunstgrasvelden met infill en semi watervelden voor hockeyvelden. Daarnaast kan de machine worden gebruikt om bijvoorbeeld gras of eikels op te vegen.

Doordat de bladveger een eigen motor heeft kan deze door ieder voertuig getrokken worden. De gazonbanden zorgen voor een lage druk op de bodem.

Speciaal voor kunstgrasvelden met (rubberen) korrels kan de veegmachine worden geleverd met zeefbodem en trilmechanisme om de korrels weer terug in het veld te laten vallen.

Bent u ook op zoek naar de oplossing om uw vrijwilligers te ontlasten en snel en eenvoudig bladeren en takjes etc.. op te ruimen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.